Koeriersdiensten en sneltransport

Gekoeld transport voor vlees, vis, groente en fruit

Bij MKG Koeriers specialiseren we ons al jaren in hoogwaardig, gekoeld transport. Door jarenlange ervaring weten we dat goed transport meer is dan snel van A naar B. Succesvol gekoeld transport is gebaat bij zowel strakke planning als flexibiliteit, net zoals snelheid even belangrijk is als professionele zorgvuldigheid.

Veel gevraagd transportpartner farmaceutische industrie

Bij MKG Koeriers combineren we al die verschillende facetten al jaren. Vooral als het op het gekoeld transport van medicijnen aankomt is de combinatie van snelheid en zorgvuldigheid erg belangrijk. Onze professionele aanpak op dat gebied maakt ons al jarenlang een veelgevraagde transportpartner binnen de farmaceutische industrie.

Betrouwbaar op alle fronten

Het vervoer van medicijnen is een logistiek proces dat veel zorg en aandacht vereist. In de keten van producent tot patient moet iedere schakel betrouwbaar zijn. Bij MKG Koeriers zorgen we niet alleen voor geavanceerd gekoeld transport, we kunnen er ook voor zorgen dat het hele transportproces zo goed mogelijk verloopt. Zelf voldoen wij aan de eisen voor Goede Distributie Praktijken (GDP). Door middel van onze connecties kunnen wij er voor zorgen dat iedere andere betrokken partij ook aan die GDP richtlijnen voldoet.

Controle houdt ons scherp

Betrouwbare partners zijn weinig waard als het gekoeld transport zelf niet uiterst betrouwbaar is. Bij MKG Koeriers hebben we daarom een aantal controlemogelijkheden ingebouwd. Zo kunt u het transport online van minuut tot minuut volgen. Op die manier kunt u eenvoudig controleren of wij wel op het afgesproken tijdstip uw lading afleveren. Omdat de temperatuur ook constant op het meest geschikte niveau moet blijven, kunt u ook dat controleren. Tijdens het transport kunt u online zien of de temperatuur in de koelboxen wel dezelfde is als afgesproken.

Vlees, vis, groente en fruit

De farmaceutische industrie weet ons al jaren goed te vinden maar we doen meer dan dat. Ons gekoeld transport leent zich ook uitstekend voor het vervoer van versproducten. Ook voor de verschillende soorten vlees, vis, groente en fruit hebben wij koelboxen in uiteenlopende soorten en maten. Door de geavanceerde koeltechniek kunnen wij met ieder type versproduct goed uit te voeten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then