Geneesmiddelen transport

Iedere gewenste tempratuur

Wij verzorgen koel, ambient, vries en verwarmd transport, tussen de -15 en +30.

GDP gecertificeerd

Zowel ons wagenpark als onze koeriers zijn GDP gecertificeerd.

Geen lading te groot

Van Caddy tot trailer, voor iedere lading het juiste transport.

Offerte aanvragen

Alle certificering op orde

Onze koeriers & wagenpark voldoen aan de laatste eisen voor de belangrijkste certificering.

Persoonlijke accountmanagers

Eén bezorging, één doel, dus een persoonlijke accountmanager.

Door heel Europa actief

Van Stockholm tot Sofia en verder, wij transporteren door heel Europa

Voor tal van farmaceutische bedrijven vervoert MKG Koeriers geneesmiddelen door heel Europa. Iedere dag bezorgen wij specifieke medicijnen bij mensen aan huis maar daarnaast vervoeren wij ook (meerdere) pallets of complete vrachten tussen fabrikanten, groothandels en ziekenhuizen.

Geneesmiddelen transport met GDP normen

Vragen uw producten om vervoer volgens de geldende GDP-normen? MKG Koeriers garandeert dat iedereen die betrokken wordt bij het vervoer van uw goederen een GDP-training gevolgd heeft. Al onze medewerkers doen jaarlijks een training en maken een examen om er zeker van te zijn dat ze goed op de hoogte zijn van de geldende GDP-normen.

Aflevering bij apotheken, ziekenhuizen en groothandels

Onze historische banden met farmaceutische bedrijven leiden vanzelfsprekend tot de toepassing van Goede Distributie Praktijken (GDP). Dit zijn normen die gelden voor opslag en distributie van geneesmiddelen, waarmee een correct en veilig traject van fabrikant en groothandel naar apotheker, ziekenhuis of particulier wordt gegarandeerd.

Geconditioneerd vervoer

Of uw geneesmiddelen al dan niet op een bepaalde temperatuur vervoerd moeten worden; MKG is dé partner voor uw transport. Dankzij ons uitgebreid wagenpark van zowel geconditioneerde als ongeconditioneerde voertuigen kunnen wij uw geneesmiddelen vervoeren op iedere gewenste temperatuur tussen de -15 en +30 graden Celsius. Wij kunnen koel, ambient, vries en verwarmd transport verzorgen. Geen lading is ons daarbij te groot. Tevens is een combinatie van verschillende temperaturen in één voertuig mogelijk door de verdeling over verschillende compartimenten. Wij kunnen in onze bestelwagens, koelbussen, bakwagens en koeltrailers dus zowel mono-temp als dual-temp zendingen vervoeren.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then