Goedkope koerier

Goedkope koerier nodig?

Wilt u snel uw goederen naar uw klant of zakenrelatie sturen, maar hier niet de hoofdprijs voor betalen? MKG Koeriers uit Elsendorp ligt centraal in Zuidoost-Nederland en staat snel bij u voor de deur. Dankzij onze jarenlange ervaring en slimme routeplanning weten wij aantrekkelijke tarieven te hanteren. Als u een goedkope koerier zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Met zorg behandeld

Wij begrijpen dat de ontvanger van uw zending u verantwoordelijk houdt voor ongeschonden en snel transport. Daarom behandelen wij uw goederen met de grootste zorg. Wij komen onze afspraken na en u kunt precies zien waar uw zending op ieder willekeurig moment is. De Track & Trace-code die wij u sturen, kunt u uiteraard ook aan uw klant geven. Op die manier bestaat er volledige duidelijkheid over de locatie van uw goederen.

Wij zijn de goedkope koerier die u zoekt

Een goedkope koerier is niet altijd een goede koerier. Gelukkig is MKG Koeriers hierop een uitzondering. Hierboven hebben wij u al over onze werkwijze verteld. Wist u dat wij ook in Helmond en Nijmegen opereren. Maar zijn wij werkelijk de goedkope koeriersdienst die u voor ogen had? Ontdek het zelf en vraag meteen een offerte aan. U zult prettig verrast worden door onze tarieven.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then