Koerier Eindhoven

Wilt u een pakketje met spoed naar Frankrijk laten brengen? Of een vrachtwagen vol goederen naar Estland sturen? Roep hiervoor dan de hulp in van een ervaren en betrouwbare koerier. Eindhoven kan hiervoor bouwen op het grote wagenpark en de professionele chauffeurs van MKG Koeriers.

Uw wereldwijde koerier

Eindhoven gebruiken wij geregeld als basis voor ons transport. Enkele van onze klanten hebben hier hun fabriek of distributiecentrum en doen van tijd tot tijd beroep op ons. Onze proactieve instelling en moderne aanpak maken MKG tot de partner bij uitstek voor ondernemingen die hun logistiek met een gerust hart willen uitbesteden.

Bekijk waar uw vracht is

Als koeriersdienst Eindhoven van snel, veilig en flexibel transport voorzien. Dat is ons doel. Daartoe beschikken wij op ruim 70 voertuigen in verschillende klassen. Van Volkswagen Caddy’s tot grote vrachtwagens. Zo bieden wij altijd snel de vervoersoplossing die bij uw vraagstuk past.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Als u een koerier in Eindhoven nodig heeft, zijn wij de logische keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then