Medicijnen transport

In de farmaceutische industrie is het behoud van productkwaliteit en –veiligheid van cruciaal belang. Onze historische banden met farmaceutische bedrijven leiden daarom vanzelfsprekend tot de toepassing van Goede Distributie Praktijken (GDP). GDP is een kwaliteitssysteem voor opslagplaatsen en distributiecentra voor medicijnen. De GDP voorschriften geven aan dat distributie van farmaceutische producten volgens de GDP normen moet gebeuren. Dit betekent dat uw bestelling wordt voorzien van goede kwaliteitsbeheersystemen tijdens het gehele traject, van fabrikant en groothandel naar de eindgebruiker. Wij garanderen goede kwaliteit van onze service en het transport van uw medicijnen.

Medicijnen worden afgeleverd bij apotheek, ziekenhuis en groothandels

Wij nemen grote zorg voor uw bestelling en garanderen dat alles op de juiste plek wordt afgeleverd. MKG Koeriers levert medicijnen af bij apotheek, ziekenhuis en groothandels. Met ons koeltransport zorgen we voor goed en snel vervoer, ten goede van de kwaliteit van de goederen.

24 /7 Koerierdiensten en gekoeld medicijntransport

Medicijntransport is een verantwoordelijke taak. Het vervoer van medische materialen is meer dan een product van A naar B brengen. Het koeltransport dat nodig is bij transport van medicijnen vraagt om specifieke zorg, kennis en technische middelen die we bij MKG Koeriers allemaal in huis hebben. Onze voertuigen zijn geconditioneerd en daarmee gegarandeerd van de juiste temperatuur. Wij bieden 24/7 koerierdiensten. Onze specialiteit is sneltransport, daarom kunt u MKG Koeriers 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetten voor vervoer van grote en kleine zendingen. Wij spreken een tijd met u af, en zorgen dat de goederen vóór dat tijdstip op de plek van bestemming zijn. Waar dan ook in Europa.

Volg uw Medicijnverzending via Track and Trace

Voor het vervoer van medicijnen gebruiken we koeltransport. Onze voertuigen zijn geconditioneerd om zo de juiste temperatuur te garanderen. De regulatie van de temperatuur is van het grootste belang bij medicijnentransport, daarom bieden we u de mogelijkheid deze constant in de gaten te houden. Via ons Track&Trace systeem kunt u naast de locatie van uw lading ook de temperatuur in onze geavanceerde koelboxen van minuut tot minuut in de gaten houden. Wij doen er alles aan deze temperatuur continu precies goed op peil te houden. In samenwerking met DHL, TNT en UPS bewaren we daarom uw temperatuurregistratie zeven tot tien jaar.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then