MKG Koeriers breidt wagenpark uit

2011-10-04

Venlo – MKG Koeriers heeft bij Arena BedrijfswagenCenter te Venlo acht Volkswagen Caddy’s afgenomen. We breiden hiermee ons wagenpark van reeds een vijftigtal wagens uit.

Vier van de acht Caddy’s zijn bovendien uitgevoerd met een geconditioneerde box, waarbij de temperatuur gewaarborgd kan worden tussen 2 graden en 25 graden.

MKG Koeriers B.V. te Elsendorp, gespecialiseerd in internationale sneltransporten en koeriersdiensten, staat garant voor een perfecte afhandeling van orders. Snelheid en betrouwbaarheid vormen de basis voor hun dienstverlening. Dankzij het omvangrijke wagenpark, bestaande uit kleinere bestelwagens tot grote vrachtwagens, kunnen ze altijd snel bij u in de buurt zijn. Bovendien zijn alle voertuigen voorzien van een Track & Trace module, zodat de zending op elk gewenst moment getraceerd kan worden. Ook de temperatuur van de geconditioneerde box is via de Track & Trace module op de minuut af te volgen.

Om de basis sterk te houden, moet het wagenpark ook betrouwbaar zijn. “Hiervoor hebben we acht nieuwe Volkswagen Caddy’s gekocht bij Arena BedrijfswagenCenter Venlo.”. De Caddy staat bekend om zijn grote laadruimte van maar liefst 3.2 m³, welke zeer ruim en gemakkelijk toegankelijk is. De Caddy’s beschikken over de nieuwste motor en zijn bovendien standaard voorzien van een roetfilter. In combinatie met het lage brandstofverbruik maakt het de Caddy erg milieuvriendelijk. Tevens is het onderstel erg stabiel en biedt het bij elke belading optimale remprestaties. Ondanks al deze prestaties heeft de Caddy zeer gunstige exploitatiekosten door onder andere een hoge inruilwaarde, het lage brandstofverbruik en Mobiliteitsgarantie. “Met deze aankoop zetten we weer een stap vooruit richting de toekomst.”. Aldus Rob Kerkhof van MKG Koeriers.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then