24/7

Overal in Europa

Van Caddy tot trailer

Op zoek naar een partner die sneltransport kan verzorgen in binnen‐ of buitenland? MKG Koeriersdienst is dé sneltransporteur bij uitstek en zorgt ervoor dat uw pakket, document of lading snel en veilig op de plek van bestemming wordt afgeleverd. Wij verzorgen sneltransport en niet alleen in Nederland maar kunnen ook transporteren naar Duitsland, België, Luxemburg of elders in Europa. MKG Koeriers is strategisch gevestigd in het Brabantse Elsendorp (nabij Boxmeer, Gemert, Eindhoven, Helmond, Nijmegen, Uden, Venlo en Venray) en verzorgt van daaruit 24 uur per dag en 7 dagen per week al uw gewenste sneltransport.

Sneltransport in binnen‐ en buitenland

MKG is als koeriersdienst en sneltransporteur opgericht in 1988 door eigenaar Joan Minten. Inmiddels is MKG uitgegroeid tot een onmisbare schakel in het logistieke proces voor veel bedrijven in Nederland. Dit heeft MKG weten te realiseren door te focussen op

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Snelheid
  • Flexibiliteit

Door de combinatie van deze factoren kunt u ervan op aan dat MKG Koeriers uw pakketje sneltransport snel en veilig bezorgd, waar dan ook in Europa. Wij weten als geen andere hoe belangrijk het voor u is dat uw sneltransport op de afgesproken tijd en plaats wordt geleverd. Daarover durven wij dan ook keiharde afspraken met u te maken!  Door onze geavanceerde IT-systemen en nauwkeurige tracking en tracing kunnen wij continu de locatie van uw lading zien en u daarover informeren.

Of het nu waardevolle papieren betreft, onderdelen van machines, medicijnen of gevaarlijke stoffen, uw snel transport is bij ons in goede handen. Ons ruime portfolio aan klanten in allerlei branches is daarvan het levende bewijs. Wij zijn veel actief in de automotive industry, voor machine fabrikanten, voor farmaceutische bedrijven, voor levensmiddelen fabrikanten, in de detailhandel. Noem het maar op en MKG verzorgt het, of het nu klein of groot is, van Maastricht tot Milaan en van Rotterdam tot Riga.

MKG koeriers is dé sneltransporteur bij uitstek die een snelle en veilige levering kan garanderen. Met ruim 80 gemotiveerde medewerkers en een wagenpark van ruim 60 voertuigen vervoeren wij al uw sneltransport zonder dat u zich daarbij ergens zorgen over hoeft te maken. Wilt u het pakketje sneltransport morgen al bij uw zakenrelatie of klant hebben staan? Dan kunt u gebruik maken van onze ‘overnight service’. De overnight service van MKG Koeriers is ideaal voor bedrijven die de volgende dag hun documenten, pakketten of vracht al bij zakenrelaties of klanten willen afleveren. Onze zorgvuldige magazijnmedewerkers en rappe chauffeurs garanderen een veilige en snelle levering. Kortom, wat uw sneltransport ook betreft, MKG staat voor u klaar!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then