Koeriersdiensten en sneltransport

Met een goedkope koeriersdienst bent u niet alleen verzekerd van een snelle en veilige bezorging, maar ook van transport dat binnen uw budget past. En dat is belangrijk in tijden waarin de economie een dip vertoont. Op deze website maakt u kennis met MKG Koeriers, een koeriersdienst bij Nijmegen. Wij zijn voor veel bedrijven in de regio dé keuze als het gaat om opslag, overslag en sneltransport.

Maak kennis met MKG Koeriers

Behalve een goedkope koeriersdienst is MKG Koeriers ook een zorgvuldige en betrouwbare partner. Of u nu een antieke vaas of een lading snijbloemen wilt laten vervoeren, wij behandelen uw goederen met de grootste zorg. Onze chauffeurs hebben daartoe de nodige opleidingen genoten en certificaten behaald, maar hun verantwoordelijkheidsgevoel en jarenlange ervaring tellen net zo zwaar.

Flexibele dienstverlening

In ruim twintig jaar zijn wij uitgegroeid van een kleine koeriersdienst naar een wagenpark van ruim 50 voertuigen. Zo kunnen wij het transport snel aanpassen op de lading en de route, wat resulteert in flexibiliteit en lage prijzen. Ontdek het zelf en huur MKG Koeriers in.

Vraag een offerte aan

Is MKG een goedkope koeriersdienst? Ontdek het zelf en vraag vandaag nog een offerte aan. Dat kan per e-mail via info@mkgkoeriers.nl maar telefonisch krijgt u meteen antwoord. Wij kijken ernaar uit u van dienst te mogen zijn!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then