Koeriersdiensten en sneltransport

Koelvervoer met Track & trace en tempratuur check

Bij MKG Koeriers investeren we al jarenlang in snel en zorgvuldig transport. Koelvervoer is daarbij een van onze expertisegebieden. Een deel van ons uitgebreide wagenpark is uitgerust met geavanceerde koelsystemen. Daarmee garanderen wij altijd de juiste temperatuur voor uw producten.

Van alle markten thuis

Het maakt niet uit of u transport zoekt voor uw vlees, vis, bloemen of medicijnen. Door de uitgebreide mogelijkheden van onze hoogwaardige koelboxen is iedere vorm van koelvervoer bij ons mogelijk. De professionals van MKG Koeriers weten precies op welke temperatuur uw producten het best vervoerd kunnen worden.

Juiste temperatuur voor alles

Waar bij standaard transport de snelheid van aflevering het belangrijkst is, staat bij koelvervoer de waarborging van de temperatuur voorop. Uw groente of fruit kan nog zo snel de bestemming bereiken, als het in slechte staat arriveert is al dat gehaast voor niets geweest. Bij MKG Koeriers zijn we daarom niet alleen erg flexibel en snel maar ook erg nauwkeurig wat het technische aspect van ons koelvervoer betreft.

Dat technische aspect van ons koelvervoer is van nog groter belang bij medisch transport. Dan kan hoogwaardig koelvervoer letterlijk van levensbelang zijn. Wij verzorgen het transport van medicijnen dan ook met de grootst mogelijke zorg.

Track & trace en temperatuur check

Om u complete zekerheid te bieden dat uw medicijnen bij onze koeriers in goede handen zijn bieden een aantal handige garanties. Om u te garanderen dat wij uw medicijnen daadwerkelijk op het afgesproken tijdstip afleveren, bieden we u een track & trace systeem. Zo kunt u ons koelvervoer van minuut tot minuut volgen.

De garantie dat uw medicijnen op tijd op hun locatie aankomen is niet de enige belofte waar u ons door middel van de techniek aan kunt houden. We garanderen u ook dat de juiste temperatuur constant gewaarborgd wordt. Ook dat kunt u ten tijde van het transport op afstand controleren. MKG Koeriers uw specialist in koelvervoer.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then