Koeriersdiensten en sneltransport

Bij de MKG Koerier in Helmond is uw pakket in veilige handen. Of u nu een pakket in Nederland of ergens in Europa af wilt laten leveren, geen probleem! Van antieke vaas en nieuwe computeronderdelen, tot kleding en medicijnen. Wij bezorgen uw pakket snel en veilig.

Gevaarlijk transport, medicijnen vervoer en gekoeld transport

Kwaliteit en veiligheid spelen een grote rol bij MKG Koeriers. Wij zijn dan ook GDP, ADR en ISO 9001 gecertificeerd. Hoge kwaliteit en veiligheid is van groot belang bij gevaarlijk- en geconditioneerd transport. MKG Koeriers beschikt over speciale voertuigen, gepaste uitrusting, laarzen, oogdouche , brandblusser en natuurlijk goed opgeleide en gecertificeerde chauffeurs.

Snel transport is onze specialiteit 24/7

MKG Koeriers is gespecialiseerd in sneltransport. Wij maken harde afspraken die wij strikt naleven. Groot of klein transport, nationaal of internationaal, MKG Koeriers bezorgt op tijd en geheel volgens afspraak.

Dus zoekt u een koerier in Helmond tegen scherpe prijs?

Zoekt u een koerier in Helmond, tegen een scherpe prijs? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel gerust naar +31 (0)49 235 2098 of mail ons op info@mkgkoeriers.nl.

Uw koerier voor Helmond

Woont u in Helmond en omstreken en bent u opzoek naar een koerier? dan bent u bij MKG aan het goede adres.Wij leveren snel en zorg vuldig van Nijmegen tot het buitenland.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then