Koeriersdiensten en sneltransport

Koerier Eindhoven - Zorgeloos transport

Wilt u uw producten met spoed naar een klant sturen? Dan zult u een keuze moeten maken uit regionale koeriers. Eindhoven en omgeving is het thuisgebied van MKG Koeriers. In mum van tijd staan wij voor uw deur om uw goederen op te halen. Met de grootste zorg laden wij ze in en voeren wij het transport naar de plek van bestemming uit.

Besteed uw logistiek uit aan koeriers

Vanuit Eindhoven bespeelt u klanten in binnen- en buitenland. Het liefst zoekt u daarvoor één betrouwbare partner. MKG Koeriers is zo’n partner. Door onze persoonlijke en flexibele aanpak zijn wij in enkele jaren van eenmansbedrijf uitgegroeid tot transporteur met een wagenpark van ruim 50 voertuigen.

Zorgeloos transport

Uw klant houdt u verantwoordelijk voor de snelheid waarmee en de staat waarin de goederen aankomen. Wij begrijpen dat en nemen deze zorg bij u weg. Onze ervaren chauffeurs komen hun afspraken na en vervoeren uw zending met de grootste zorg. Zoals het hoort.

Wat zijn de kosten?

Als goedkope koeriersdienst is MKG Koeriers in Eindhoven en Nijmegen de logische keuze voor veel bedrijven. Bent u benieuwd naar onze gunstige tarieven? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel ons op tel. +31 (0)492 352 098 of stuur een e-mail naar info@mkgkoeriers.nl.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then