Geconditioneerd vervoer

GDP gecertificeerd

Zowel ons wagenpark als onze koeriers zijn GDP gecertificeerd.

Geen lading te groot

Van Caddy tot trailer, voor iedere lading het juiste transport.

Iedere gewenste tempratuur

Wij verzorgen koel, ambient, vries en verwarmd transport, tussen de -15 en +30.

Offerte aanvragen

Alle certificering op orde

Onze koeriers & wagenpark voldoen aan de laatste eisen voor de belangrijkste certificering.

Persoonlijke accountmanagers

Eén bezorging, één doel, dus een persoonlijke accountmanager.

Door heel Europa actief

Van Stockholm tot Sofia en verder, wij transporteren door heel Europa

Levensmiddelen transport

Voor geconditioneerd transport, waar dan ook in Europa, kunt u perfect bij MKG Koeriers terecht. MKG Koeriers garandeert dat uw lading veilig, snel en op de juiste temperatuur vervoerd en afgeleverd wordt bij uw klant. Wat voor levensmiddelen u ook vervoert, wij transporteren uw producten op de juiste temperatuur. Onze hoogwaardige koelinstallaties garanderen de gewenste tempratuur, of dit nu op -15 of op +30 graden is. De geijkte apparatuur zorgt ervoor dat de lading altijd binnen de gestelde randwaarden blijft. Bij gekoeld transport gaat het om snelheid en flexibiliteit. Er staan altijd koelwagens en koeriers klaar om uw producten zo snel mogelijk naar uw klant te brengen. Hiervoor staan tientallen voertuigen tot onze beschikking. Wij kunnen koel, ambient, vries en verwarmd transport verzorgen. Geen lading is ons daarbij te groot. Tevens is een combinatie van verschillende temperaturen in één voertuig mogelijk door de verdeling over verschillende compartimenten. Wanneer er een afwijking is dan volgt er direct een alarm richting chauffeur en planning waardoor er vlug geanticipeerd kan worden. Aanleveren van temperatuurrapporten is zowel op locatie als digitaal geen enkel probleem. Via onze geavanceerde IT-systemen is dit eenvoudig te regelen.

Geneesmiddelen transport met GDP-normen

Vragen uw producten om vervoer volgens de geldende GDP-normen? MKG Koeriers garandeert dat iedereen die betrokken wordt bij het vervoer van uw goederen, in het bezit is van het bijbehorende certificaat.

Aflevering bij apotheken, ziekenhuizen en groothandels

Onze historische banden met farmaceutische bedrijven leiden vanzelfsprekend tot de toepassing van Goede Distributie Praktijken (GDP). Dit zijn normen die gelden voor opslag en distributie van geneesmiddelen, waarmee een correct en veilig traject van fabrikant en groothandel naar apotheker, ziekenhuis of particulier wordt gegarandeerd.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then