Sneltransport

24/7/365

Écht altijd paraat om uw gewenste snel transport te realiseren.

Door heel Europa

Van Antwerpen tot Athene, MKG transporteert door heel Europa.

Geen lading te groot

Van Caddy tot trailer, voor iedere lading het juiste transport.

Offerte aanvragen

Alle certificering op orde

Onze koeriers & wagenpark voldoen aan de laatste eisen voor de belangrijkste certificering.

Persoonlijke accountmanagers

Eén bezorging, één doel, dus een persoonlijke accountmanager.

Door heel Europa actief

Van Stockholm tot Sofia en verder, wij transporteren door heel Europa

Sneltransport in binnen‐ en buitenland

Op zoek naar een partner die sneltransport kan verzorgen in binnen‐ of buitenland? MKG Koeriersdienst is dé sneltransporteur bij uitstek en zorgt ervoor dat uw pakket, document of lading snel en veilig op de plek van bestemming wordt afgeleverd. Wij verzorgen sneltransport en niet alleen in Nederland maar kunnen ook transporteren naar Duitsland, België, Luxemburg of elders in Europa. Wij kunnen al uw gewenste transport 24 uur per dag en 7 dagen per week realiseren. MKG-transport is een onmisbare schakel in het logistieke proces voor veel bedrijven in Nederland. Dit heeft MKG weten te realiseren door te focussen op: 

  • Kwaliteit

  • Betrouwbaarheid

  • Snelheid

  • Flexibiliteit

Afspraak is afspraak, altijd 

Door de combinatie van deze factoren kunt u ervan op aan dat MKG Koeriers uw pakketje sneltransport snel en veilig bezorgt, waar dan ook in Europa. Wij weten als geen andere hoe belangrijk het voor u is dat uw sneltransport op de afgesproken tijd en plaats wordt geleverd. Daarover durven wij dan ook keiharde afspraken met u te maken! Door onze geavanceerde IT-systemen en nauwkeurige track and trace kunnen wij continu de locatie van uw lading zien en u daarover informeren.

Overnight service

Wilt u het pakketje sneltransport morgen al bij uw zakenrelatie of klant hebben staan? Dan kunt u gebruik maken van onze ‘overnight service’. De overnight service van MKG Koeriers is ideaal voor bedrijven die de volgende dag hun documenten, pakketten of vracht al bij zakenrelaties of klanten willen afleveren. Onze zorgvuldige magazijnmedewerkers en rappe chauffeurs garanderen een veilige en snelle levering. Kortom; wat uw sneltransport ook betreft, MKG staat voor u klaar!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then