Koeltransport

Snel, flexibel en professioneel koeltransport

Handelt u in versproducten, dan is betrouwbaar koeltransport onmisbaar. U wilt dat uw groente of fruit, vlees of vis, altijd in optimale staat hun plaats van bestemming bereiken. Hoe groot uw lading of de afstand naar de uiteindelijke bestemming is, mag daarbij geen rol spelen. Dat is altijd de gedachte achter het koeltransport van MKG Koeriers.

Ook onmisbaar voor medicijnen

Naast het transport van versproducten is ook het koeltransport van medicijnen een van onze specialiteiten. Net als bij versproducten is het bij medicijnen van het grootste belang dat ze op tijd en in goede conditie afgeleverd worden. Bij MKG Koeriers werken we met de meest geavanceerde technieken om dat te realiseren.

Controleer locatie en temperatuur

Bij medicijnen is het van cruciaal belang dat ze exact op tijd arriveren. Bij MKG Koeriers hebben wij daarom een aantal controlemiddelen ingebouwd. Zo kunt u via een track & trace systeem het koeltransport van minuut tot volgen.

Dat systeem zou weinig toegevoegde waarde hebben als de ideale temperatuur niet ook gegarandeerd kan worden. Daarom stellen we u tegelijkertijd in staat om ook op ieder moment de temperatuur in de koelbox te controleren. Die temperatuur wordt ook geregistreerd. Die geregistreerde data worden in samenwerking met gerenommeerde partners als UPS, DHL en TNT jarenlang bewaard en zo kunt u ze altijd opvragen.

Koeltransport met Goede Distributie Praktijken eisen

Dit zijn niet de enige garanties die we u bieden als het om koeltransport voor de farmaceutische industrie gaat. Bij MKG Koeriers passen we ook de Goede Distributie Praktijken (GDP) toe. Vraagt uw farmaceutische transport om de hoogste graad van professionaliteit en discretie dan zorgen wij er voor dat iedereen binnen de transport keten ook aan de GDP eisen voldoet.

Snel, flexibel en professioneel

Koeltransport staat of valt met snelheid en flexibiliteit. Naast gedegen planning kunt u van ons dan ook de nodige flexibiliteit verwachten. Er staan altijd koelwagens en koeriers voor klaar om u producten zo snel mogelijk af te leveren. Professionaliteit is daarbij al even belangrijk. Wij zorgen ervoor dat niet alleen de snelheid maar ook de kwaliteit van ons transport altijd gegarandeerd is. Professioneel koeltransport door MKG Koeriers.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then