Koeriersdienst Eindhoven

Of u nu een lading van 20 ton, een breekbaar kunstwerk of kostbare apparatuur wilt laten vervoeren, MKG Koeriers is uw koeriersdienst. Eindhoven en omstreken is ons thuisgebied, Betrouwbaarheid en snelheid zijn hierbij onze sleutelwoorden.

Hoe wij ons onderscheiden

Wij beseffen goed dat wij niet de enige koeriersdienst in Eindhoven en omgeving zijn. Daarom doen wij ons best om ons te onderscheiden. Een persoonlijke service, de grootste zorg en de snelste verzending staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Daartoe staan ruim 70 voertuigen tot onze beschikking, van Volkswagen Caddy’s voor klein transport tot 4-assers voor grote en zware transporten. Tijdens het vervoer kunt u dankzij de Track & Trace-functionaliteit op onze website de locatie van uw goederen bekijken. Uiteraard staat het u vrij om de tracking-code aan uw klant te geven, zodat deze de zending ook kan traceren.

Hoeveel kost zo’n koeriersdienst?

In Eindhoven heeft u de keuze uit meerdere koeriers. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat u prijzen vergelijkt. Als goedkope koerier zullen wij u prettig verassen met onze tarieven. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then