Medisch transport

Binnen de farmaceutische industrie is snel, flexibel en zorgvuldig transport letterlijk van levensbelang. U moet er van op aan kunnen dat uw materiaal op tijd en in de juiste conditie arriveert. Bij MKG Koeriers bieden we u die garantie van betrouwbaar medisch transport.

Groot aantal mogelijkheden MKG Koeriers heeft alles in huis voor snel en veilig transport. We bieden u de keuze uit een groot aantal verschillende opties voor medisch vervoer. Zowel grote als kleine ladingen behoren tot de mogelijkheden. Daarbij staat een groot aantal koeriers tot uw beschikking. Dat maakt ons flexibel. U kunt daarom altijd bij ons terecht voor medisch transport.

Vervoer in juiste conditie

Bij MKG Koeriers zijn we gespecialiseerd in het vervoer van medische producten. Onze voertuigen zijn er op ingericht uw medische producten in de juiste condities te vervoeren. Afhankelijk van het product wordt de lading vervoerd in een geconditioneerde box. Die wordt afgesteld op de juiste temperatuur tussen de 2 en 25 graden.

Medisch transport en vervoer met Track & Tracé

We bieden u de mogelijkheid om die temperatuur persoonlijk in de gaten te houden. Ons geavanceerde Track & Trace systeem biedt u de mogelijkheid verschillende aspecten van uw zending te controleren. U kunt het transport van minuut tot minuut volgen.

Maar ook de actuele temperatuur in de laadruimte kunt u online controleren. Bij MKG Koeriers beseffen we ons het belang van feilloze temperatuursbeheersing binnen medisch transport. In samenwerking met DHL, TNT en UPS bewaren we daarom de temperatuurregistratie van iedere zending zeven tot tien jaar.

De medisch koerier is de schakel in uw logistiek proces

Bij koeltransport voor de farmaceutische industrie komt meer kijken dan alleen geavanceerde apparatuur en ervaren chauffeurs. MKG Koeriers kent het belang dat zowel planning als flexibiliteit hebben binnen de branche. Communicatie met alle betrokken partijen is daarbij van groot belang. MKG Koeriers is graag die onmisbare schakel in het logistieke proces dat medische hulpmiddelen van producent tot patiënt brengt.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then