Koeriersdiensten en sneltransport

Een pakket bezorgen volgens afspraak

Een pakket bezorgen in Limburg, Gelderland, Brabant of over de grens? Dan bent u bij MKG Koeriers uit Elsendorp (nabij Gemert, Venray, Uden en Helmond) aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in pakket bezorging en bezorgen uw pakket snel op de plek van bestemming. Wij staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. Of het nu een kleine of grote zending betreft, regionaal of internationaal; bij MKG Koeriers is alles mogelijk. Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie omtrent de mogelijkheden.

Meer informatie

Snelle en betrouwbare pakket bezorging

MKG Koeriers is in 1988 opgericht door Joan Minten en door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 80 personeelsleden en een wagenpark dat bestaat uit ruim 50 voertuigen. Dat hebben wij weten te realiseren dankzij:

  • onze focus op kwaliteit;
  • onze jarenlange ervaring;
  • gemotiveerd personeel;
  • betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit

Door deze combinatie van factoren kunt er ervan op aan dat wij uw pakket bezorgen op de afgesproken tijd en plaats. Wij durven over de pakket bezorging dan ook keiharde afspraken met u te maken die we altijd nakomen. Of het nu een pakket bezorging betreft in Limburg, Gelderland, Brabant of landen als Duitsland, België, Frankrijk en Luxemburg; wij regelen het voor u!

Bekijk diensten

Pakketje laten bezorgen met 'overnight service'

Snel en veilig een pakketje bezorgen op de juiste plek van bestemming zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken, dat is de missie van MKG Koeriers. En heeft uw pakket bezorging absolute spoed, maakt u dan gebruik van onze ‘overnight service’. Ideaal voor bedrijven die het pakket de volgende dag al bij zakenrelaties of klanten willen laten bezorgen. Onze deskundige medewerkers dragen er zorg voor! Uw pakketje wordt voor 17.00u opgehaald en volgens afspraak de volgende dag al afgeleverd.

Bekijk overnight service

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then