Koeriersdiensten en sneltransport

De kwaliteit van verse producten valt of staat met de manier van transport. Snel en goed geconditioneerd koeltransport is daarom cruciaal voor iedere versproducent. Bij vers express draait het niet alleen om snelle levertijd. Het is vooral van belang dat producten vers aankomen op de plaats van bestemming. MKG Koeriers helpt u daar graag bij.

Planning en koeling

Vers transport draait niet alleen om de snelheid van de levering. Gedegen plannen en de juiste koeltechnieken zijn net zo belangrijk. U wilt er als leverancier van op aan kunnen dat het koeltransport op het juiste moment beschikbaar is. MKG Koeriers heeft daarom een uitgebreid wagenpark en een groot aantal koeriers.

Door dat ruime aanbod bieden we onze klanten veel keuzemogelijkheid. Grote ladingen over grote afstand. Een lastminute spoedklus. Wij staan te alle tijden voor u klaar.

Ideale temperatuur gegarandeerd

Ieder product wordt door ons op de juiste temperatuur vervoerd. Onze ingebouwde koelinstallaties garanderen de gewenste temperatuur van tussen de 2 en 25 graden. Wij stellen op basis van de lading de ideale temperatuur af.

Het vervoer van vlees vraagt om een andere temperatuur dan het vervoer van bijvoorbeeld fruit. Bloemen dienen op een andere manier gekoeld te worden dan groente. Bij MKG Koeriers weten we precies om welke temperatuur uw koeltransport precies vraagt.

Vers transport waarbij de temperatuur een paar graden te hoog of te laag is, is desastreus. Zorgen dat uw producten niet bederven is niet het enige doel van professioneel vers express. Het is van het grootste belang dat uw producten tijdens het vervoer ook zo min mogelijk van hun kwaliteit verliezen.

Snel, flexibel en professioneel

MKG Koeriers beschermt met geavanceerd koeltransport de kwaliteit van uw producten. Wij zijn snel, flexibel en professioneel. Wij zijn strategisch tussen Eindhoven en Nijmegen gevestigd. Vanuit die locatie zijn we uitgegroeid tot een van de grootste transportbedrijven in Zuidelijk Nederland.

We bereiken niet alleen snel de rest van Nederland maar vervoeren uw producten ook graag naar de rest van Europa. Juist over zulke lange afstanden is betrouwbaar vers transport cruciaal. Bij MKG Koeriers bent u daarvoor aan het juiste adres.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then