Koeriersdiensten en sneltransport

Snelle en betrouwbare koelkoerier?

Er zijn twee dingen waar u bij een koelkoerier op moet kunnen vertrouwen: snelheid en betrouwbaarheid. U wilt niet alleen dat uw producten op de afgesproken tijd op hun bestemming aan komen. Het is net zo belangrijk dat een koelkoerier uw lading ook in goede conditie aflevert.

Koelkoerier op tijd en in goede staat

Bij MKG Koeriers hebben we snelheid en betrouwbaarheid dan ook hoog in het vaandel staan. We zorgen er altijd voor dat onze koelkoeriers uw producten precies op het juiste moment op de juiste plaats afleveren. De conditie van uw transport is daarbij natuurlijk ook gewaarborgd.

Groot wagenpark voor uitgebreide mogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat u een goede prijs betaalt voor een koelkoerier, hebben wij de beschikking over een groot aantal verschillende transport mogelijkheden. MKG Koeriers beschikt in totaal over ruim 50 voertuigen. Of uw lading nu groot of klein is, er is altijd wel een wagen beschikbaar die goed past bij de omvang van uw vracht. Van kleine bestelwagens tot complete vrachtwagens, u kunt voor alles bij ons terecht.
Koelkoerier door heel Nederland en Europa

Onze koelkoeriers kunnen niet alleen met verschillende soorten en maten vrachtlading uit de voeten, ook langere afstanden vormen voor MKG geen enkel probleem. Of we een lading versproducten moeten afleveren in Frankrijk of in Groningen, maakt voor ons geen verschil. Er is altijd een koelkoerier die zo snel mogelijk ter plaatse kan zijn.

Ook voor medicijnen

Onze koelkoeriers vervoeren vaak medicijnen. Dat vraagt om nauwkeurig geconditioneerd transport en daar zijn we bij MKG Koeriers in gespecialiseerd. We bieden u daarbij een aantal belangrijke kwaliteitsgaranties. Zo stellen we u in staat het koeltransport van uw medicijnen van minuut tot minuut te volgen. Maar dat is niet het enige. U heeft ook de mogelijkheid om te controleren of uw medicijnen wel op de juiste temperatuur vervoerd worden. Onze koelboxen zijn zo geavanceerd dat u de temperatuur zelf op ieder moment tijdens het transport kunt controleren.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then