Koeriersdiensten en sneltransport

Voor veilig en snel vervoer van uw goederen zoekt u natuurlijk een betrouwbare koerier. Limburg en omstreken kan daarvoor terecht bij MKG Koeriers, een ervaren partner met een groot wagenpark. Wat het transportvolume ook is, bij ons staat een perfecte afhandeling van uw orders garant.

Track & Trace van uw koerier in Limburg

Limburg ligt op slechts 8 kilometer van ons terrein. Met onze centrale ligging in Zuidoost-Nederland zijn wij snel bij u ter plaatse, om vervolgens in korte tijd uw logistieke behoeften te vervullen. Hoe snel wij zijn? Dat zie u live dankzij de Track & Trace-functie op onze website.

Voor alle typen transport

Wilt u snijbloemen naar Hongarije laten vervoeren? Zuivelproducten naar Groot-Brittannië? Meubels naar Spanje? Welke goederen u ook over de weg wenst te transporteren, MKG is uw koerier in Limburg. Zowel voor normaal als geconditioneerd transport beschikken wij over de juiste voertuigen voor uw klus.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met uw koerier in Limburg. Onze ervaren medewerkers denken graag actief met u mee en stellen vervoersoplossingen op maat voor. Bel ons op tel. +31 (0)492 352 098 of stuur ons een e-mail op info@mkgkoeriers.nl.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then