Koeriersdiensten en sneltransport

Wenst u een vertrouwelijk document naar Zwitserland te brengen? Wilt u een lading gebruikte computers naar Wit-Rusland sturen? Heeft u een kostbare antieke vaas die naar Italië moet? In al deze gevallen kunt u de hulp gebruiken van een betrouwbare koerier.

Nijmegen en omstreken doet hiervoor geregeld een beroep op MKG Koeriers uit Elsendorp. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het vervoeren van kleine en grote vracht, waarbij snelheid en veiligheid centraal staan.

Uw internationale koerier

Nijmegen neemt een prominente plek in ons klantenbestand in. En dat is geen wonder, want binnen een half uur kan één van onze voertuigen al op uw stoep staan. Met een proactieve instelling, gecertificeerde chauffeurs en een slimme routeplanning zorgen wij eveneens voor een snelle bezorging, in Europa of erbuiten. Dat wij uw goederen met de spreekwoordelijke fluwelen handschoenen aanpakken, is vanzelfsprekend.

Benieuwd naar onze prijzen?

MKG Koeriers is niet alleen een snelle, maar ook een goedkope koerier. Bent u in Nijmegen, Helmond of in de regio gevestigd en zoekt u een betrouwbare sneltransporteur, neem dan vandaag nog contact met ons op. U bereikt ons op tel. +31 (0)492 352 098 of stuur ons een e-mail op info@mkgkoeriers.nl.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then