Koeriersdiensten en sneltransport

Bent u gevestigd in Veghel en wenst u goederen snel naar klanten of zakenpartners te vervoeren? Dan is MKG uw koerier. Veghel kent al heel wat particulieren en bedrijven die voor onze betrouwbare en snelle service hebben gekozen. Ontdek zelf waarom deze Veghelaars voor MKG Koeriers hebben gekozen.

Ook voor fragiele en gekoelde producten

MKG Koeriers vervoert zowel kleine als grote ladingen. Hiervoor staan kleinere bestelauto’s als de Volkswagen Caddy tot onze beschikking, maar ook zware vrachtwagens met een groot laadvolume.

Want niet elke lading is hetzelfde. De ene klant wil een lading groenten naar Duitsland laten vervoeren, terwijl de andere klant een kostbaar schilderij naar een expositie in Rome wil sturen. Omdat wij beseffen dat de verantwoordelijkheid voor snel en ongeschonden transport bij u ligt, behandelen wij iedere verzending met de grootste zorg.

Wat kost een koerier?

Veghel is centraal gelegen in de Benelux. Dit betekent relatief snel vervoer naar de omringende landen. Dankzij onze jarenlange ervaring, onze enthousiaste chauffeurs en slimme routeplanning, weten wij keer op keer onze afspraken na te komen. En dat tegen gunstige prijzen. Dus zoekt u een koerier in Limburg of Brabant? Vraag dan een offerte aan.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then