Koeriersdiensten en sneltransport

MKG runt zijn koeriersdiensten vanuit het Brabantse Elsendorp, pal naast Limburg. Door die handige ligging zijn onze koeriers niet alleen heel snel in Limburg, maar ook in de rest van Nederland. Maar we zijn ook net zo makkelijk de grens over. België en Duitsland liggen letterlijk om de hoek.

Vanwege dat geografische voordeel bestaat een groot deel van ons werk uit internationaal transport. Daarbij zijn we gespecialiseerd in koeltransport. Maar daarnaast bieden we ook vele andere mogelijkheden. Een koerier staat binnen onafzienbare tijd bij u in Limburg op de stoep.

Ruim aanbod transport mogelijkheden

Het maakt daarbij niet uit om wat voor koeriersdiensten het gaat. Wij beschikken over voertuigen in verschillende soorten en maten. Met spoed een lading oppikken is voor onze koeriers net zo makkelijk als uw producten uit Limburg vers in de rest van Europa afleveren.

Betrouwbaar medisch transport

Ons koeltransport dient niet alleen voor verstransport. MKG Koeriers heeft veel ervaring met koeriersdiensten voor de farmaceutische industrie in Limburg, Brabant en de rest van Nederland. Ook in die sector is geavanceerde koeltechniek van het grootste belang voor effectief transport.

Juiste temperatuur gegarandeerd

Als wij uw medische producten vervoeren, doen we ons uiterste best u de hoogste kwaliteit te bieden. Onze voertuigen zijn daarvoor in de eerste plaats uitgerust met hoogstaande koelboxen. Maar dat is niet het enige.

Net als de exacte locatie van uw lading kunt u ook de temperatuur van minuut tot minuut in de gaten houden. Die stellen we precies af op de juiste temperatuur tussen de 2 en 25 graden. Om u nog meer zekerheid te bieden registreren we temperatuur van ieder transport. In samenwerking met DHL, TNT en UPS bewaren we al deze registraties 7 tot 10 jaar.

Koeriersdiensten Limburg

Wij streven voor al onze koeriersdiensten naar de hoogst haalbare kwaliteit. Zowel op het gebied van medisch, vers- of ander transport. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then