Koeriersdiensten en sneltransport

Koeriersdienst Nijmegen

Heeft u een kostbaar voorwerp dat u naar Monaco wilt sturen? Een belangrijk document dat uw Zwitserse bank nodig heeft? Wilt u een lading tulpen in Oost-Europa verkopen?

Neem dan contact op met een betrouwbare koeriersdienst. Nijmegen en omstreken kan hiervoor terecht bij MKG Koeriers in Elsendorp. Met ruim 50 bestelauto’s en vrachtwagens passen wij ons aan uw vervoerswensen aan. Flexibiliteit en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel.

De voordelige koeriersdienst

Nijmegen heeft genoeg koeriers, maar hanteren zij wel de tarieven die binnen uw budget passen? Door het slim combineren van vracht en het plannen van de routes, zijn wij een goedkope koerier. Dat de kwaliteit van ons werk hier niet onder lijdt, kunnen onze klanten bevestigen. Ook voor geconditioneerd en breekbaar transport zijn wij uw partner.

De volgende dag al bezorgd

Heeft u een zending die u de volgende dag bezorgd wilt hebben? MKG Koeriers biedt hiervoor de overnight service: wij halen uw goederen vóór 17:00 uur op en vervoeren deze ’s nachts naar de plek van bestemming. Waar dan ook in Europa.

Wij zijn dé koeriersdienst voor Nijmegen en omstreken. Wilt u meer weten over deze en andere vormen van sneltransport? Bel ons op tel. +31 (0)492 352 098 of mail ons op info@mkgkoeriers.nl.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then