Koerier Brabant

MKG Koeriers is zowel regionaal als internationaal inzetbaar. Onze basis ligt tussen Eindhoven en Nijmegen. Daardoor zijn we al snel de grens over. We liggen gunstig ten opzichte van een aantal belangrijke industriegebieden. Het merendeel van onze transporten gaat dan ook richting de rest van Europa.

Gunstig gelegen

Onze ligging maakt ons in Nederland vooral in Noord Brabant een veelgevraagd transportbedrijf. Onze locatie maakt dat onze koerier in Noord Brabant iedere bestemming snel bereikt. Voor veel bedrijven in de regio zijn wij de betrouwbare partner die hun transport snel en professioneel verzorgt.

Met ons uitgebreide wagenpark biedt onze koeriersdienst Brabant een groot aan verschillende mogelijkheden op het gebied van transport. Grote ladingen naar België, Duitsland of verder. Of snel een pakketje over korte afstand. De variatie in voertuigen maakt alles mogelijk. De beschikbaarheid van een groot aantal koeriers zorgt ervoor dat uw lading altijd zo snel mogelijk op de plaats van bestemming is.

Geavanceerde koeriersdienst in Brabant

Onze koeriersdienst voorziet Brabant ook van geavanceerd koeltransport. Een groot deel van onze voertuigen is uitgerust met speciale koelboxen. Die zorgen aan de ene kant dat uw producten niet bederven. Aan de andere kant zorgen ze ervoor dat uw lading tijdens het koelproces zo min mogelijk van zijn kwaliteit verliest. Onze koerier levert uw producten uit Brabant zo altijd vers af op hun plaats van bestemming.

Koeriersdienst Brabant

Wij proberen de kwaliteit van onze diensten zo goed mogelijk te waarborgen. De techniek helpt ons daar tegenwoordig bij. Zo kunt u via ons Track & Trace systeem onze koerier en uw lading van minuut tot minuut volgen. En op dezelfde manier kunt u bij ons medisch koeltransport de temperatuur op ieder moment controleren. Die temperatuur wordt ook geregistreerd en in samenwerking met gerenommeerde partners als DHL, TNT en UPS wel zeven tot tien jaar bewaard.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then