Koeriersdiensten en sneltransport

De transportbranche kent weinig standaardklussen. Ieder transport kent zijn eigen afstanden, aanpak en procedure. Door die grote variatie is het praktisch onmogelijk om vaste tarieven aan te houden voor onze koeriersdiensten. Sneltransport is simpelweg iedere keer weer anders. Voor MKG betekent dat steeds weer een nieuwe uitdaging die we graag aannemen.

De tarieven die u betaalt voor een koeriersdienst hangen af van verschillende factoren. De grootte van de vracht telt natuurlijk mee. Hetzelfde geldt voor de afstanden die we voor u afleggen. Maar ook of we uw goederen overdag of ‘s nachts vervoeren.

Uw producten bepalen onze Tarieven

Verder bepalen de producten die we vervoeren in grote mate de tarieven voor een koeriersdienst. De ene lading vraagt nu eenmaal om meer zorg en aandacht dan de andere. Bij MKG Koeriers hebben we veel ervaring met sneltransport voor producten die aandacht en expertise vereisen.

Vervoer voor farmaceutische industrie

Koeriersdiensten voor de farmaceutische industrie behoren al lange tijd tot ons aanbod van hoogwaardig transport. Daarbij passen we te alle tijden de Goede Distributie Praktijken (GDP) normen toe. Dit zijn de regels die zijn opgesteld voor veilige opslag en vervoer van geneesmiddelen. Daardoor is MKG Koeriers vandaag de dag een betrouwbare schakel in verschillende netwerken van medische professionals.

Onze kennis van en ervaring met geconditioneerd transport gebruiken we niet alleen voor sneltransport van medicijnen. Ook voor verschillende versproducten staan onze koeriersdiensten tot uw beschikking. Wij vervoeren met geavanceerd koeltransport uw vlees, groenten en fruit over grote en kleine afstanden.

Ook voor gevaarlijke stoffen

MKG Koeriers beschikt ook over de specialistische voertuigen en hulpmiddelen die nodig zijn voor het transport die nodig zijn voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Daarmee voldoen we aan de Europese ADR-richtlijnen voor zulk transport. We adviseren u graag over de aanpak en tarieven van onze koeriersdiensten voor gevaarlijk materialen.

Opslag en overslag

Transport is onlosmakelijk verbonden met de opslag en overslag van goederen. Indien nodig helpen we u ook daarbij erg graag. Neemt u gerust contact met ons op voor advies over opslag en sneltransport. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en tarieven van onze koeriersdiensten.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then