Koeriersdiensten en sneltransport

Zoekt u een partner voor transport van Nijmegen naar welke plek dan ook? Voor Europees en intercontinentaal vervoer bent u bij ons op het juiste adres. Met onze basis in Elsendorp, staan wij binnen een half uur bij ons op de stoep om vervolgens uw goederen snel en veilig naar de plek van bestemming te brengen.

Beveiligd en geconditioneerd transport

Nijmegen is een grote plaats met wijd uiteenlopende transportbehoeften. Of u nu een kunstschat of een lading komkommers wilt laten vervoeren, MKG Koeriers staat garant voor een snelle bezorging. Zowel normaal als gekoeld en beveiligd transport behoren tot ons repertoire, met ervaren en gecertificeerde chauffeurs in de cabines.

Groot wagenpark

MKG Koeriers werd in 1988 opgericht. In twintig jaar zijn we van een kleine koeriersdienst uitgegroeid tot een transportbedrijf met meer dan 50 voertuigen. Afhankelijk van uw wensen en behoeften zetten wij bestelauto’s of juist grote vrachtwagens in. Onze vaste klanten waarderen deze flexibiliteit.

Gunstige tarieven

Het schaalvoordeel en onze slimme routeplanning stellen ons in staat om gunstige tarieven te hanteren voor ons transport. Bent u in Nijmegen gevestigd en heeft u een transportbedrijf nodig, neem dan eens contact met ons op voor een duidelijke offerte.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then